Upplyst fotbollsplan

Jag var ute med hunden igår och jag tycker att det är så himla skönt att göra det. Det finns ju stunder när jag tycker att det är lite jobbigt att gå promenader med hunden för det känns liksom som att man hellre vill ligga och vila, men när man väl kommer ut så tycker man i princip alltid att det är väldigt skönt. Jag tror aldrig jag har ångrat att gå ut med hunden, det är väldigt uppfriskande på kvällen och dessutom så är det ju väldigt bra att man får mortion skulle jag säga. Hur som helst så gick vi förbi en fotbollsplan och den hade riktigt stark Belysning och jag tyckte det var så himla vackert med en helt tom upplyst fotbollsplan. Den kändes nästan lite hemsökt och det var något med det som kändes väldigt fint.

This entry was posted on Tuesday, May 13th, 2014 at 7:03 am and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply