Uppfriskande med dopp i pool

Om jag skulle köpa en pool så skulle jag helt klart köpa från poolkungen. Min mamma köpte en pool därifrån och hon verkar hur nöjd som helst. Jag tycker det låter så mysigt att ha en stor pool. Hon brukar göra så att hon doppar sig varje dag innan han går till jobbet. Det är tydligen bättre än en morgondusch just för att man shockar kroppen mer. Om man duschar så kan man ju vänja sig långsamt vid kylan eller värmen men om man bara kastar sig ned i en pool så är det ju den temperaturen som det är. Det låter faktiskt väldigt skönt, jag tror att jag måste sova över hos henne snart. Bara så att jag kan testa på att doppa mig innan jag går till jobbet. Jag trora att det kan vara en väldigt bra grej bara för att starta dagen, det låter i alla fall riktigt uppfriskande.

This entry was posted on Thursday, February 27th, 2014 at 3:44 pm and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply